Welkom !

Welkom op de blog van Miss Mockingbird (een prettig gestoorde vrouw met autisme) waar jullie kunnen genieten van aardige en eigenaardige, waargebeurde, persoonlijke verhalen, soms sarcastisch, dan weer met een ernstige noot. Hou je vooral niet in om iets leuks te schrijven bij de comments :-).

Ben je nieuw hier? Lees dan eerst de spelregels en mijn persoonlijk verhaal.

Wil je graag deze blog op de voet volgen?  Ga dan naar het menu of de widgetbalk en schrijf je in bij WORD EEN VOLGELING. Je krijgt dan een melding van elke nieuwe blogpost.

Veel leesplezier!

 

Geef me een like en ik blijf schrijven, geef me geen like en ik blijf ook schrijven ;-).  Likes zijn volledig anoniem :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.