Spelregels

Beste lezertjes,

Ik vind het erg fijn als jullie reageren op een blogpost op deze site.  Om deze blog voor iedereen aangenaam te houden, zijn er enkele spelregels verbonden aan het plaatsen van een comment:

  • de comment dient betrekking te hebben op de blogpost
  • er worden geen beledigingen of aanstootgevende comments geplaatst
  • er worden geen discussies gevoerd
  • er wordt onder geen enkele vorm reclame gemaakt
  • er worden geen privégegevens van personen vermeld
  • er wordt in feite niets gedaan wat door een welopgevoede mens in het echte leven ook niet gedaan zou worden

Bij het plaatsen van een comment, kan je gebruik maken van de THINK before you speak regel:

T is it True ?
H is it Helpful ?
I is it Inspiring ?
N is it Necessary ?
K is it Kind ?

Comments worden pas zichtbaar nadat ik deze goedgekeurd heb.  Wanneer iemand toch de regels overtreedt, zal de comment verwijderd worden. Bij herhaaldelijke overtredingen wordt de dader naar de virtuele vergeetput verbannen, al dan niet met een waarschuwing vooraf.  Er zal met strenge maar rechtvaardige hand gemodereerd worden.

Uiteraard verleen ik mezelf de vrijheid om al deze regels volledig aan mijn laars te lappen.  Tenslotte ben ik diegene die betaalt voor deze blog 😛 .

Verder wil ik nog even aanstippen dat al het materiaal op deze blog onderhevig is aan copyright. Er mag m.a.w. niets van deze blog verspreid worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.  Het is evenwel toegestaan om een blogpost te delen via de share icoontjes die eronder staan.

Wanneer ik in een blogpost zelf gebruik maak van copyright materiaal, dan doe ik dit volgens de regels van de betrokken auteur.

Veel leesplezier !

Miss Mockingbird